Verzekeringscheck

Correct Verzekerd is verzekeringsspecialist. U kunt op onze website online uw premie berekenen en zo een goede én betaalbare verzekering vinden. U kunt de verzekering direct online afsluiten. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Ons team staat zes dagen per week voor u klaar. Bij het afsluiten, maar ook daarna kunt u rekenen op een goed advies. Zo controleren wij ieder jaar of u nog de juiste verzekering heeft en of niet te veel betaalt.

Met de verzekeringscheck vergelijken wij niet alleen autoverzekeringen maar kunnen wij al uw huidige schadeverzekeringen met de premies en voorwaarden op de verzekeringsmarkt van dit moment vergelijken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: uw inboedel-, woonhuis-, aansprakelijkheids-, ongevallen-, rechtsbijstand- en reisverzekering.

In veel gevallen kunnen wij een besparing realiseren variërend van enkele tientjes tot wel honderden euro’s per jaar. Correct Verzekerd vergelijkt voor u de premie van bijna alle verzekeraars in Nederland. We vergelijken niet alleen op prijs maar vergelijken ook de verzekeringsvoorwaarden. Zo bent u bij ons altijd goed verzekerd voor een redelijke prijs.

We helpen u graag zo goed en voordelig mogelijk verzekerd te zijn.
Naast goede en goedkope verzekeringen vinden wij uitstekende service en goede schadeafhandeling net zo belangrijk.

U kunt online verzekeringen vergelijken en afsluiten. Heeft u hulp nodig? Ons team staan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur voor u klaar. Zelfs op zaterdag zijn wij tussen 10.00 uur en 17.00 uur bereikbaar. U kunt ons ook via WhatsApp (0627544529) bereiken.

AutoverzekeringBestelautoverzekeringMotorverzekeringWoonhuisverzekeringReisverzekeringZakelijke verzekeringen