Vergelijk hier uw woonverzekering en ontvang de beste aanbieding

All-riskdekking mogelijk

Extra pakketkorting bij meerdere verzekeringen

Jaarlijkse verzekeringscheck

Opstalverzekering

Unieke inboedelwaarde- en herbouwwaardegarantie

All-riskdekking mogelijk

Prima schadeservice

De opstalverzekering dekt schade aan uw woning. Denk bijvoorbeeld aan brand-, overstroming-, inbraak- of stormschade. Op allerlei manieren kan uw huis beschadigd raken. 

Stoot u per ongeluk een pot verf om op uw houten vloer of heeft een van de kinderen een meesterwerk op de muur gestift? Met de All-riskdekking verzekert u de schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt. Maar ook schade door andere plotselinge en onverwachte gebeurtenissen van buitenaf zijn verzekerd. 

Wel zo’n prettig idee!

Inboedelverzekering

Extra opties: mobiele elektronica, kostbaarheden en buitenhuisdekking

All-riskdekking mogelijk

Garantie tegen onderverzekering

De inboedelverzekering dekt schade aan de spullen in uw huis.

Uw bankstel, bedden, tv en kleding behoren bijvoorbeeld tot uw inboedel, maar ook uw fiets en gereedschap in de schuur horen daar bij. Met de All-riskdekking is bijna iedere schade aan de spullen in uw huis verzekerd. Ook als u deze schade per ongeluk zelf veroorzaakt.

Denk aan een glas wijn dat u laat vallen op het tapijt, de kinderen stoten tijdens het spelen iets om in de kamer, of u laat uw tv tijdens het verplaatsen per ongeluk vallen.

Naast de All-risk inboedelverzekering kunt u kiezen voor andere aanvullende modules zoals; de buitenhuisdekking, mobiele elektronica en de glasverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Vergoedt de schade - ook letselschade - aan anderen tot € 2,5 miljoen

Verzekert u, uw gezin en uw huisdieren

Al vanaf € 3,15 per maand

Veroorzaakt u of een van uw gezinsleden schade aan de spullen van iemand anders? Heeft u iemand per ongeluk verwond? Als u aansprakelijk bent, dan bent u tot maximaal € 2.500.000 verzekerd.

Bent u single of woont u samen? Heeft u kinderen of juist niet? Bij ons maakt dat niet uit. De aansprakelijkheids­verzekering is voor elke gezinssituatie.

AutoverzekeringBestelautoverzekeringMotorverzekeringWoonhuisverzekeringReisverzekeringZakelijke verzekeringen