Vergelijk uw autoverzekering

Gegarandeerd de best passende verzekering voor u!

Vergelijk uw bestelautoverzekering

Gegarandeerd de best passende verzekering voor u!

Vergelijk uw motorverzekering

Gegarandeerd de best passende verzekering voor u!

Vergelijk uw woonpakketverzekering

Gegarandeerd de best passende verzekering voor u!

Vergelijk uw reis- en annuleringsverzekering

Gegarandeerd de best passende verzekering voor u!

Simpel en snel premie vergelijken

Uitstekende dekking en prima service voor een goede prijs

Extra korting bij meerdere verzekeringen

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van schadeverzekeringen.

Wij werken samen met een ruim aantal verzekeringsmaatschappijen. Door onze onafhankelijkheid en keuzevrijheid bieden wij u altijd een goede verzekeringsoplossing.

Hoe werken wij?

 • Wij maken op basis van door u verstrekte gegevens een inventarisatie. Hierna adviseren wij u welk deel van de risico’s u zou moeten verzekeren en welke risico’s u wellicht voor eigen rekening kunt nemen.
 • Middels onze offerteprogrammatuur maken wij voor u een passende aanbieding.
 • Wij helpen u met het tijdig opzeggen van bestaande verzekeringen die elders lopen.
 • Wij controleren of de aanvraag van een verzekering correct en volledig is opgesteld.
 • In een later stadium controleren wij of de polis die u van de verzekeraar ontvangt conform de aanvraag is.
 • Wij archiveren alle stukken die op uw situatie betrekking hebben in een persoonlijk dossier.
 • Mocht u schade ondervinden, dan behartigen wij, indien verzekerd, uw belangen.
 • Indien noodzakelijk en gewenst besteden wij aandacht aan een voorlopige dekking. Dit is niet in alle gevallen mogelijk. Wij informeren u hier graag telefonisch verder over.
Aansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering vergoedt schade als u per ongeluk iemand verwondt (letsel) of spullen van een ander beschadigt. En als u volgens de wet aansprakelijk bent voor deze schade. Het verzekerd bedrag is €1.250.000 of €2.500.000.

Deze verzekering is voor u, uw gezinsleden en andere huisgenoten. Ook huispersoneel (zoals een au pair of een werkster) en uw huisdier is verzekerd.

Autoverzekering

Als u een auto koopt ben u wettelijk verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten. U kunt ook voor een uitgebreidere dekking kiezen

 • De WA-verzekering vergoedt de schade die met uw auto wordt toegebracht aan derden. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd.
 • WA + beperkt casco (ook wel WA-plus genoemd). Naast de WA-dekking wordt ook de meeste schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. ruitbreuk, diefstal, brand, en storm. Beperkt cascoschades zijn niet van invloed op de no-claim korting.
 • WA + volledig casco Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed. Ook als u deze zelf veroorzaakt heeft.
 • Bij ieder van deze dekkingen kunt u aanvullend een verzekering afsluiten voor de inzittenden, verhaalsrechtsbijstand of pechhulp.
Bromfietsverzekering

Indien u een bromfiets op naam heeft, bent u verplicht deze WA te verzekeren. Onder de WA-dekking valt: schade die met uw bromfiets veroorzaakt aan anderen of andermans auto, motor, bromfiets of andere spullen. U kunt zich aanvullend verzekeren voor diefstal, stormschade en aanrijdingsschade.

Caravanverzekering

Als de caravan achter uw auto gekoppeld zit, lift deze standaard mee op de WA-dekking van de auto. U bent niet verplicht om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Soms kan het verstandig zijn om de caravan zelf ook WA te verzekeren, voor wanneer uw caravan niet gekoppeld is aan de auto. Bijvoorbeeld wanneer u de caravan op een ongelijke ondergrond neerzet en deze eraf rolt tegen de caravan of auto die naast u staat.

Daarnaast kunt u aanvullend kiezen voor dekking bij brand, storm, inbraak, diefstal of total-loss na een aanrijding. Ook de accessoires en inboedel van de caravan kunnen worden verzekerd.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt schade aan de spullen in uw huis.

Uw bankstel, bedden, tv en kleding behoren bijvoorbeeld tot uw inboedel, maar ook uw fiets en gereedschap in de schuur horen daar bij. Met de allriskdekking is bijna iedere schade aan de spullen in uw huis verzekerd. Ook als u deze schade per ongeluk zelf veroorzaakt.

Denk aan een glas wijn dat u laat vallen op het tapijt, de kinderen stoten tijdens het spelen iets om in de kamer, of u laat uw tv tijdens het verplaatsen per ongeluk vallen.

Naast de allrisk inboedelverzekering kunt u kiezen voor andere aanvullende modules zoals; de buitenhuisdekking, mobiele elektronica en de glasverzekering.

Kampeerautoverzekering

Als u een kampeerauto koopt ben u wettelijk verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten. U kunt ook voor een uitgebreidere dekking kiezen

 • De WA-verzekering vergoedt de schade die met uw auto wordt toegebracht aan derden. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd.
 • WA + beperkt casco (ook wel WA-plus genoemd). Naast de WA-dekking wordt ook de meeste schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. ruitbreuk, diefstal, brand, en storm. Beperkt cascoschades zijn niet van invloed op de no-claim korting.
 • WA + volledig casco Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed. Ook als u deze zelf veroorzaakt heeft.
 • Bij ieder van deze dekkingen kunt u aanvullend een verzekering afsluiten voor de inzittenden, verhaalsrechtsbijstand of pechhulp. Bij een kampeerauto kunt u ook de accessoires en de inboedel meeverzekeren.
Motorverzekering

Deze verzekering vergoedt schade door of aan uw motor. Dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. U kunt zich aanvullend verzekeren voor diefstal, stormschade en aanrijdingsschade.

Oldtimerverzekering

Indien u een oldtimer koopt, bent u verplicht deze minimaal WA te verzekeren. De WA-dekking dekt schade die u veroorzaakt bij anderen. 

De premie van een oldtimerverzekering is vaak erg laag. Daarom zijn er een aantal speciale voorwaarden van toepassing:

 • Dagelijks gebruik is uitgesloten. Onder dagelijks gebruik wordt bijvoorbeeld verstaan woon-werkverkeer en boodschappen doen. U dient hiervoor een ander motorrijtuig te hebben.
 • U bouwt met een oldtimer geen schadevrije jaren op.
Ongevallenverzekering

Als u door een ongeval blijvend invalide wordt, dan heeft u met de ongevallenverzekering recht op een vergoeding. U kiest zelf het verzekerde bedrag. De uitkering is ook afhankelijk van de mate van blijvende invaliditeit.

Bij overlijden vergoedt de verzekeraar het door u gekozen verzekerd bedrag. Vaak ligt dit bedrag tussen de €5.000 en €25.000.

Rechtsbijstandverzekering

Met deze verzekering krijgt u rechtshulp bij juridische problemen. U bepaalt zelf voor welke juridische problemen u zich verzekert door te kiezen uit verschillende modules. 

 • Verkeer: u krijgt hulp bij het verhalen van schade die in het verkeer ontstaat met een auto, als voetganger, fietser of passagier van het openbaar vervoer.
 • Wonen: u u rechtshulp bij juridische problemen over het huis waarin u woont of gaat wonen, uw vakantiehuis of tweede huis dat u zelf gebruikt. Denk hierbij aan conflicten met de buren, de gemeente betreft vergunningen of uw hypotheekverstrekker. 
 • Consument: u verzekert zichtzelf als consument. Denk hierbij aan spullen die u koopt, een vakantie die u boekt of de energie die u geleverd krijgt.
 • Werk en inkomen: met deze module krijgt u rechtshulp voor arbeidsrechtelijke problemen met uw huidige of vorige werkgever. Daarnaast krijgt u rechtshulp als u juridische problemen heeft over sociale verzekeringsuitkeringen of pensioen.
 • Fiscaal en vermogen: u krijgt rechtshulp als u in beroep wilt gaan bij de belastingrechter tegen een belastingaanslag of een belastingbeschikking. Daarnaast krijgt u rechtshulp bij juridische problemen met de beheerder van uw vermogen of uw vakantiehuis of tweede huis.
Reis- en annuleringsverzekering

Als u op reis gaat heeft u in vrijwel alle gevallen een reisverzekering nodig. De belangrijkste reden om een goede reisverzekering af te sluiten, is de geboden hulp in noodsituaties. Denkt u hierbij aan een ongepland vervroegde terugreis of juist een langer dan gepland verblijf inclusief extra reiskosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden. 

Kortlopende of doorlopende verzekering?
Een kortlopende reisverzekering is een tijdelijke verzekering met een vaste ingangsdatum en einddatum. 
Met een doorlopende reisverzekering bent u verzekerd voor iedere vakantie. U bent continu verzekerd, ook tijdens een weekendje weg of een onverwachte tripje.
Een doorlopende reisverzekering is in veel gevallen voordeliger dan een tijdelijke verzekering.

Annuleringsverzekering
Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten die u door de reisorganisatie, verhuurder of luchtvaartmaatschappij in rekening krijgt gebracht wanneer u genoodzaakt bent om uw reis te annuleren. 

Woonhuisverzekering
De opstalverzekering dekt schade aan uw woning. Denk bijvoorbeeld aan brand-, overstroming-, inbraak- of stormschade. Op allerlei manieren kan uw huis beschadigd raken.

Stoot u per ongeluk een pot verf om op uw houten vloer of heeft een van de kinderen een meesterwerk op de muur gestift? Met de allriskdekking verzekert u de schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt. Maar ook schade door andere plotselinge en onverwachte gebeurtenissen van buitenaf zijn verzekerd.

Wel zo’n prettig idee!

AutoverzekeringBestelautoverzekeringMotorverzekeringWoonhuisverzekeringReisverzekeringZakelijke verzekeringen